ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

کنعانی: جنایات علیه غزه هرگز نجات‌بخش رژیم آپارتاید از خطر فروپاشی نخواهد بود

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به یکصدمین روز جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه تصریح کرد: اکنون دستان رژیم صهیونیستی از کمترین دستاورد راهبردی خالی است و این جنایات هرگز نجات‌بخش رژیم آپارتاید از خطر فروپاشی نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به‌مناسبت یکصدمین روز جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: یکصد هزار قربانی فلسطینی (شامل بیش از 23 هزار شهید و بیش از 60 هزار مجروح) در نتیجه یکصد روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، سابقه‌ای سیاه، ننگین و شرم‌آور را برای همیشه در صفحات تاریخ و در محکمه وجدان‌های بشری برای رژیم جعلی اسرائیل و دولت آمریکا به ثبت رسانده است.

 

وی همچنین نوشت: اکنون دستان رژیم صهیونیستی از کمترین دستاورد راهبردی خالی است و این جنایات هرگز نجات‌بخش رژیم آپارتاید از خطر فروپاشی نخواهد بود و چیزی جز سراشیبی سقوط برای رژیم و سرافکندگی و مسئولیت بین‌المللی برای حامیان شناخته‌شده آن نخواهد افزود.

 

کنعانی تصریح کرد: آینده از آنِ فلسطین و ملت مظلوم اما صبور و مقاوم آن است.

 

ناکامی رژیم اسرائیل بعد از گذشت صد روز از حمله به غزه برای از بین بردن حماس و از همه مهم‌تر شکست در بازگرداندن همه اسرای صهیونیست نزد مقاومت منجر به اختلاف و سرافکندگی بین صهیونیست‌ها شده است؛ مسئله‌ای که رئیس جمهور آمریکا را بر آن داشت که در حمایت از جنایت‌های تل‌آویو در صدروز گذشته علیه غزه، چیزی کم نگذارد، به میدان بیاید و وعده بازگرداندن این اسرا را بدهد که بیشتر یک تبلیغ انتخاباتی برای جذب آرای صهیونیست‌های آمریکاست.

 

علی‌رغم حملات مشترک آمریکا و انگلیس به مواضع ارتش یمن طی روزهای جمعه و شنبه، رئیس شورای‌عالی سیاسی یمن در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهور ایران بر تداوم عملیات‌های تلافی‌جویانه صنعاء علیه صهیونیست‌ها تا شکست محاصره و توقف جنگ علیه غزه تأکید کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار